Direkt porlasztásos technológia

Oxyma párásító rendszerek extrém alacsony villamos-energiafogyasztással

Rendkívül gyorsan megtérülő beruházással számolhatnak azon üzemeltetők, akik a meglévő gőzös, vagy más néven termikus párásítókat magasnyomású technológiára cserélik. Az általunk forgalmazott magasnyomású technológia villamos-energiafogyasztása a 30-ad része a termikus párásítókénak azonos teljesítmény és vízfelhasználás mellett.

Példának okáért egy 90 kg/h teljesítményű gőzös párásító energiafogyasztása 73 kW, míg egy 90 l/h teljesítményű Oxyma párásító rendszer villamos energiafogyasztása a vízkezelő egységet is beleértve 2,2 kW.
Rendszereink speciális kialakítása és a vízkezelés egyedi tervezése végett a legionella baktérium kialakulásának kockázata éppúgy alacsony, mint a termikus párásító technológiánál. Párásító rendszereink tehát higiénikusan működtethetőek.
Az Oxyma párásító rendszerek híresek továbbá a problémamentes és cseppenésmentes működésről, valamint a rendkívül alacsony üzemeltetési költségekről.
Energetikai mérnök munkatársaink készséggel fogadják érdeklődését és készítenek Önnek is egyedi kalkulációt és ajánlatot a termikus párásító berendezések kiváltására vonatkozóan.