Páratartalom szabályozás iroda épületekben magas nyomású párásító rendszerekkel

Irodahaz_parasitas

Irodaházak párásítása

Télen a belső levegő különösen száraz és az emberi szervezet erre a legtöbb esetben rosszul reagál, a kellemetlen tünetei a száraz benti levegőnek, a bőr irritáció, a kéz kiszáradása, nyálkahártya (orr, szem, száj) irritációja és kiszáradása lehetnek. Az irodai dolgozók mindennapjaiban ezek szinte mindenhol jelen vannak. Sajnos a kellemetlenségek velejárója, hogy csökken a koncentráció illetve a teljesítő képesség is.

A legtöbb irodában dolgozó személy akár 12 órát is bent tölthet ebben a közegben, a napjai felét, egész télen ebben az egészségre roppant negatív hatást gyakorló környezetben ahol az abszolút páratartalom kimondottan alacsony, a megbetegedések, vírusos fertőzések is hamarabb utolérhetik.

A dolgozók egészsége mellett, a száraz beltéri levegő amortizálja a belső berendezéseket is. A fa nyílászárókat, bútorokat károsítja, valamint az elektromos berendezések élettartamát is nagymértékben lerövidítheti az elektrosztatikus kisülések nagy százalékáért a különösen száraz belső levegő okolható.

Ezeket a negatív hatásokat mind megelőzheti és kiküszöbölheti a magas nyomású, direkt beporlasztásos rendszereink alkalmazásával. Köztudottan az a leghatékonyabb és legeredményesebb megoldás, hogy a lágyított vizet magas nyomáson egészen kicsi, szemmel nem látható méretű furatokkal ellátott fúvókákon keresztül beporlasztják a belső légtérbe.

Egyedi gyártmányú fúvókáink roppant magas minőségű saválló acélból készültek, ezeken keresztül a víz mikro szemcséit azonnal felveszi a száraz levegő, így hozva enyhülést az ott dolgozók szervezetének, javítva a közérzetüket is.

Rendszereink kiépítését megelőzi egy precíz mérnöki tervezés, hogy a lehető leggazdaságosabban és leghatékonyabban javítsuk a dolgozók életminőségét. Úgy gondoljuk, és ez a tapasztalatunk, hogy a tökéletesen megtervezett, pontosan kiépített magas nyomású beporlasztásos rendszereink karbantartási költsége az évente egyszeri revízióban kimerül. Ezért össze sem hasonlítható más a piacon lévő hasonló kategóriában működő, folyamatosan karbantartást igénylő rendszerek üzemeltetési költségeivel.

Napjainkban mikor az energiatudatos házak korát, és a hő visszanyerő szellőző rendszerek korát éljük, elengedhetetlen, hogy ugyanakkora figyelmet fordítsunk a beltéri levegő minőségére, párásítására.

Számos a dolgozói egészségét, és a gyártástechnológiát egyaránt fontosnak tartó cég választott már minket. Tapasztalatunkkal, igyekszünk segítséget nyújtani minél több helyen az országban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük