Magasnyomású cseppenés mentes hűtési rendszerek, vendéglők és családi házak teraszaira egyaránt

Medence és terasz párásítás

Teraszhűtés

A legtöbb ember kedvenc évszaka a nyár. Ilyenkor szeretünk a szabadban tartózkodni. Akár a kertes ház teraszán, akár egy hangulatos vendéglő teraszán eltölteni egy kellemes napot. Sokszor azonban a nyári forróság elrontja a kellemes pillanatokat. Sajnos előfordul, hogy még a délutáni , vagy kora esti órákban sem enyhül a meleg.

Ilyen esetekben nyújt tökéletes megoldást az Oxyma teraszhűtés. Az Oxyma teraszhűtő készülékek víz alapú hűtéssel üzemelnek. Semmilyen káros hatással nem jár egészségünkre vagy a környezetünkre. Professzionális mérnöki munkával megtervezett rendszereink működésük során magas nyomáson porlasztják szét a vizet egészen pici (3-5 micron méretű) részecskékre. Mivel a párolgási hatékonyság tökéletes és rendszereink garantáltan cseppenés mentesek semmi mást nem éreznek majd csak a kellemes hűsítő levegőt a nagy forróságban.

Működésük során a szabadtéri teraszklíma rendszereink illetve berendezéseink saját gyártmányú fúvókáinkon keresztül porlasztják szét a vizet, ami következtében hűsítő pára jut a levegőbe. Az így keletkezett pára hőelvonással jár, aminek következtében akár 10-15 ˚C-al is süllyedhet a hőmérséklet. Csábítóan hangzik, igaz?
A kellemes közérzet mellet a teraszhűtés használatával távol tarthatjuk a rovarokat, a kibocsátott pára megköti a levegőben lévő port és pollent, ami az ezekre allergiásoknak kimondottan jó hír.
Az Oxyma kültéri hűtő berendezései típus függvényében akár a falra, pergolára, napernyő szélére, vagy akár a kültéren felállított sátor/ponyva szerkezetére is felszerelhetőek. Ugyanakkor hűtési rendszereink mellett elérhetőek még a mobil, szabadon mozgatható ventilátoros berendezések is.

Nézzük miért is előnyös az általunk teraszhűtés?

  • A hőérzet akár 6-15 ˚C-al is csökkenhet
  • Teljes mértékben víz alapú, természetes hűtési megoldás
  • Megköti a port és pollent
  • Távol tartja a bosszantó rovarokat
  • Élvezhetővé varázsolja a forró nyári napokat

Szállodaipari párásítás, kültéri párásítás

Magasnyomású párásító rendszereink segítségével még felemelőbb , pihentetőbb élményt nyújthat vendégei számára a nyári forró napokon. Legyen szó a medence melletti napozókról, akár a teraszon üldögélőkről, mindenkinek kellemes enyhülést hoz a hűsítő pára a nagy melegben.

A felfrissülés nyújtotta élmény lehetővé teszi azt ,hogy hosszabb ideig tartózkodhassanak vendégei a szabadtéren , legyen szó akár milyen meleg nyári napról.

Hűtőberendezéseink működésük során egy magas nyomású szivattyú segítségével (melynek áram igénye alacsony) tiszta vizet porlaszt a levegőbe, saját gyártmányú saválló anyagból készült fúvókáinkon keresztül.

Működésük során rendszereink illetve berendezéseink garantáltam cseppenés mentesek. Így az egyetlen amit a kültéren tartózkodók, legyen szó akár vendégről akár dolgozóról, csak a pára hűsítő érzését észlelik majd. Ez a pára nem csapódik le, nem lesz vizes hatás. Hűtőberendezéseink palettáján szerepelnek a látvány párásítás , a párakapu illetve ventilátoros párahűtő berendezések is.

Fontos szempont még , hogy a párásítás során a bosszantó rovarok távol maradnak, valamint az 5-10 micron méretű víz részecskék megkötik a levegőben szálló port és pollent, így az allergiásoknak, kész felüdülést jelent a használatuk.

Rendszereink pozitívuma még, hogy környezetbarát, semmilyen káros anyag kibocsátással nem jár. Energiatakarékos, működésük során nincs szükség felügyeletre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük