Adiabatikus hűtés stadionok nézőterén

Sportlétesítmények párahűtése

Sportlétesítmények párahűtése

A nyári forróságban a sportolók teljesítménye is visszaesik. A nagy víz és ásványi anyag veszteség a forróságban elkerülhetetlen.

A megfelelő körülményeket biztosítva azonban ez a probléma könnyedén megoldható.

Az Oxyma párásító rendszereinkkel 5-10 ºC-os hőmérséklet csökkenés is biztosítható. A fedett sportcsarnokokban, vagy nyitott sportpályákon mind a sportolók, mind a közönség közérzetén rengeteget javíthatunk a forróságban enyhülést jelentő párásító rendszerek alkalmazásával. A hűsítő élmény mellet az optimális páratartalom kialakítása megkönnyíti a légzést és javítja a vérkeringést is.

A fedett csarnokokban nem csak az ott tartózkodó személyekre gyakorol pozitív hatást. A berendezések és parketta állapotának megóvásához is nagyban hozzá járul. A parketta felpúposodása, göröngyössé válása elkerülhető amennyiben 50-55 %-os páratartalmat biztosítunk a csarnokban. Rendszereink akár számítógépes vezérléssel, akár páratartalom szabályozóval teljesen automatizálhatóak.

Szervezetre gyakorolt pozitív hatásai mellett távol tartja a rovarokat, por-és szagmegkötő hatása miatt pedig tiszta és friss levegőt biztosít.

Magas nyomású fixen telepített, precíz mérnöki munkával megtervezett rendszereink mellett, rendelkezésre állnak még a szabadtéri hűtést lehetővé tevő mobil hűtőgépeink, vízporlasztásos ventilátorok egyaránt. Mind rendszereink, mind mobil gépeink használata egyszerű, nem igényelnek speciális felügyeletet.
Üzemeltetésük energiatakarékos, és környezetbarát, szinte nem igényelnek karbantartást. Fix telepítésű rendszereink esetében évi egyszeri revíziót javaslunk.

Az optimálisan klimatizált környezetben, sportlétesítményekben a versenyzők még kiválóbb teljesítménnyel játszhatnak, a közönség számára pedig még élvezhetőbbé válik a játék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük