Az általunk forgalmazott HydroPort evaporatív párásító berendezésekkel szintén megvalósítható a páratartalom szabályozás kisebb üzemek, nyomdák, csarnokok esetén. Gépeink központi páratartalom vezérlőre köthetőek, így az előre beállított relatív páratartalom értékeken tartják a benti levegő minőségét.
Ezen párásító technológia szintén egyedi vízkezelő rendszert igényel, amely rendszert minden esetben egyedileg tervezünk az ügyfél igényeihez mérten. Minden esetben külön figyelmet fordítunk a legionella baktériumra és a legionella elleni védekezésre. Erre több megoldásunk és vegyszerünk is van. A gépeinket automatikus vízürítéssel látjuk el, valamint az általunk beadagolt vegyszerek meggátolják a mirkoorganizmusok, baktériumok és gombák elszaporodását a gépben, illetve a béléstesteken.
A vízkő kirakódásra szintén több megoldást kínálunk, ezek közül vegyszeres kezelés, vagy akár a hagyományos ioncserélős vízlágyító technológia is rendelkezésre áll. Bizonyos esetekben membránszűrést alkalmazunk, ha az ügyféli igény úgy kívánja.
Ezen rendszerek pozitív tulajdonsága az alacsony bekerülés, így ár érzékeny vevők részére is van megoldásunk. Ezen rendszerek üzemeltetése szintén alacsonynak mondható, valamint a karbantartásuk egyszerű.
A nyári időszakban a berendezések helyi hűtésre is használhatóak, hiszen kerekeken gurulnak, így bárhova mozgathatóak az üzemen belül.

Bővebb információ

Egy termék se felelt meg a keresésnek.