Az Oxyma Systems Kft. által tervezett és kivitelezett ipari párásítás rendszerek egyedülállónak számítanak a hazai piacon. Ipari párásítás és légnedvesítés rendszereinket a világon teljesen egyedülálló – precíziós magasnyomású Oxyma fúvókáinkkal szereljük, melyek biztosítják az éveken át tartó problémamentes működést. Nincsenek váratlan hibák, dugulások, amik azonnali megoldást követelnének, nincsenek csepegések és folyások, valamint egyedi professzionális fúvókáink szórásképe és a szétporlasztott aeroszolok rendkívül finom szemcsemérete lehetővé teszi az azonnali és tökéletes bepárolgást.

A rendszereinkbe tervezett prémium minőségű elemek és anyagok nagyban hozzájárulnak a megbízható és folyamatos működéshez. Ipari párásítás területen az egyetlen cég vagyunk, aki nem csak a belső levegő páratartalom szabályozáshoz, hanem az ipari párásításban használt kezelt víz előállításához is biztosít szakértelmet és teljesen egyedülálló, saját vízkezelési megoldásokat, termékeket.
Az Oxyma ipari párásítás rendszerekkel együtt a vízkezelő egységet is a saját termékeinkkel biztosítjuk az ügyfeleknek. A vízkezelő egységet az elvégzett vízanalízis alapján személyre szabottan tervezzük, és külön figyelmet fordítunk a biológiai kezelésre, amely eredményeképpen elmondható, hogy rendszereink higiénikusak és biztonságosak. A maximális higiéniáról egyedi PLC vezérlésünk is gondoskodik. Az általunk programozott vezérlő elektronika biztosítja a biztonságos működést is, hiszen számos biztonsági funkcióval van ellátva.

Az ipari párásítás és a páratartalom szabályozása megoldható gázos vagy elektromos termikus párásító berendezésekkel is. Kevesen tudják viszont, hogy azonos vízfogyasztás mellett a termikus párásító gépek energiafogyasztása több mint a harmincszorosa az általunk képviselt magasnyomású direkt porlasztásos technológiának. Egy nagyobb gyártócsarnokban vagy üzemben ez költségkülönbözet akár jóval több is lehet, mint 48.000,- Ft óránként.
Amennyiben esetleg ipari párásító rendszert szeretne, ne feledje: az Oxyma Systems Kft.-nél megtervezzük és megépítjük. A végeredmény egy hosszú távon jól működő ipari párásítás technológia, amely cseppenésmentesen, higiénikusan és energiatakarékosan üzemel.

Ha tartósan jól működő ipari párásító és légnedvesítő rendszert szeretne, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.