OXYVAP - Forradalmi, szabadalmaztatott hideg párásítás

OXYVAP® – Hideg párásítás technológia

 

Az OXYVAP® adiabatikus párásítás hűtőpad egy moduláris „plug and play” kialakítás, amely egy integrálhat vízelosztó aluminium keretet tartalmaz, így a különböző méretek tetszőlegesen egymásra -és egymás mellé sorolhatóak. A hideg párásító média egyedülálló és szabadalmaztatott, víztaszító, fonott alumíniumlemezén alapul, amelyet a maximális hideg párolgási hatékonyság érdekében terveztek. A kiváló minőségű hideg párásítás technológia alumínium bordái egyedülálló és szabadalmaztatott szerkezettel kombinálva lehetővé teszik az öntisztító folyamatot működés közben, ezáltal megakadályozva a szennyeződés, a penész vagy a vízkő felhalmozódását, ami jellemzően rontja a párolgási hatékonyságot.


Az OXYVAP® hideg párásítás technológia rendelkezik a német VDI 6022 higiéniai tanúsítvánnyal, így a rendszer működése teljes mértékben higiénikus és 100%-os védelmet biztosít a legionella baktériumok ellen.

 

Az OXYVAP® hideg párásítás média alkalmazható légkezelő egységekben mind hideg párásításhoz, mind pedig az adiabatikus hűtéshez. A forradalmi hideg párásító alkalmazható cseppleválasztóként is, kombinálva a légcsatornába integrált, magasnyomású Oxyma ipari hideg párásító rendszerekkel, biztosítva így a maximális higiéniát. Az OXYVAP® moduláris adiabatikus hideg párásító előhűtési rendszerként is funkcionálhat bármilyen típusú léghűtéses kondenzátor párahűtéséhez a hagyományos klímatechnikai és/vagy hűtéstechnikai rendszerekben.

 

OxyVap_forradalmi_adiabatikus_hutes

    OXYVAP® adiabatikus hideg párásító betétek         OXYVAP® hideg párásító fonott aluminium lamellák 

Az OxyVap spec. adiabatikus média katalógusát az alábbi linkre kattintva megtekintheti:

OxyVap_Katalogus_HUN

A magas minőségű szabadalmaztatott hideg párásítás termékek magyarországi forgalmazója az Oxyma Systems Kft. Bővebb információkért keressen bennünket elérhetőségünk bármelyikén. Készséggel állunk rendelkezésére.