Kültéri párásítás, párahűtés a szállodaiparban

Szálloda terasz párársítás

Szálloda, panzió, üdülőcentrum párahűtés

A nyári forróságban még élvezetesebbé teheti a szálló vendégei ott tartózkodását a magas nyomású párásító rendszereink segítségével. Melyek akár a medence mellett, akár a teraszon üzemelve akár 5- 10 °C-os hőmérséklet csökkenést eredményeznek.

A nagy melegben valóságos oázissá válik a hűtött terület, hosszabb ideig tartózkodnak majd akár szállodája, panziója teraszán, vagy üdülőcentrumának területén, ha egy kis felfrissülésben lehet részük a magasnyomású párásító rendszereink jóvoltából.

Lehetőség van látvány párásításra, párakapu kialakítására, és ventilátoros kialakításra. Mindhárom esetben a speciális egyedi gyártmányú saválló acél fúvókáink segítségével porlasztott víz részecskék a hűtés kellemes érzése mellett, segítenek még a rovarok távol tartásában, szagtalanításban (ami különösen fontos lehet éttermek esetén). Működés során nem csapódik le a pára semmilyen formában, tehát üzemelés során semmilyen kellemetlen hatás nem éri a vendégeket, sem a személyzetet, csak a kellemes hűvösség biztosít enyhülést a forróságban.

Vendégei mellett dolgozói élete is lényegesen könnyebbé válik, kevésbé lesz stresszes a nyári forróságban dolgozni.

Emelett rendszereink működése környezetbarát, energiatakarékos, nem igényel speciális felügyeletet, teljes mértékben biztonságos. Ezeket a hatásokat és feltételeket figyelembe véve, rendszereink használata biztosan profit növekedéshez vezet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük