HydroFlow adiabatikus hűtési rendszerekkel vagy HydroPort mobil léghűtő gépekkel

Munkaallomas_parahutes

HydroFlow adiabatikus hűtési rendszer – Ipari munkaállomások helyi hűtésére

Olyan területeken kitűnően alkalmazhatóak az adiabatikus hűtési rendszereink, amelyek nagyobb légtérben elhelyezett kisebb munkaállomásokból állnak. Legyen szó akár ipari létesítményekről, piacterekről, kültéri egységekről, öntödékről, melegüzemi munkahelyekről, pékségekről, a HydroFlow adiabatikus párahűtési rendszerek tökéletes megoldást biztosítanak a felhasználók számára.

A magasnyomású ventilátoros egységekkel szerelt párahűtési rendszereinket minden esetben egyedileg tervezzük, magas minőségű anyagok kiválasztásával, saját egyedi fúvókáink használatával, valamint egyedi vízkezelő rendszerünk alkalmazásával építünk professzionális, cseppenésmentes párahűtési rendszereket.

A HydroFlow párásító és párahűtési rendszereink rengeteg olyan ipari területen alkalmazhatóak, ahol a nagy légterű csarnoknak nincs központi hűtési rendszere és a munkaállomások helyi hűtésre szorulnak. Ezen rendszerek kitűnően használhatóak a munkaállomások hűtésére, hiszen a párolgással jaró hőelvonás -7-12°C-kal csökkenti a levegő hőmérsékletét. Előnyként mondható továbbá a rendkívül alacsony energiafogyasztás, valamint a szintén alacsony vízfogyasztás. A rendszerben lévő magasnyomású vízporlasztásos ventilátorok segítségével, nagy pontossággal tudjuk a szétporlasztott aeroszolok porlasztási irányát kontrollálni, így a hűvös levegőt kifejezetten a munkaállomásra tudjuk irányítani.

Az ipari párásítás és az adiabatikus párahűtés számos ipari területen elengedhetetlen, ilyen például az elektronikai üzemek, gyártócsarnokok, raktárak, textilgyárak, üvegházak, fa- és papíripar, valamint mezőgazdasági üzemek. Ezen technológiával a nyári időszakban megvalósítható az üzemek gazdaságos párahűtése, míg a téli időszakban páratartalom szabályozásra használhatják rendszereinket ügyfeleink.

Munkaallomas_hutes_mobil_huto

HydroPort evaporatív mobil párahűtés – Mobil hűtő berendezésekkel

Számos ipari területen, mint pl. ipari gyártóüzemek, öntödék, hegesztőműhelyek, kovácsműhelyek, pékségek, sörgyártó üzemek a belső levegő hőmérséklete meghaladhatja a 28-30°C-os hőmérsékletet.

A HydroPort evaporatív mobil párahűtő berendezésekkel történő helyi hűtés során az elpárolgott víz okozta hőelvonás -7-12°C-kal hűti a belső levegő hőmérsékletét. A HydroPort evaporatív párahűtő berendezéseken belül történik a párolgás, így a berendezések csak hűvös levegőt fújnak, a felhasználók látható vízzel nem érintkeznek. Ezen megoldás rendkívül gazdaságos mind beruházás, mind pedig üzemeltetés szempontjából.

A munkaállomások helyi hűtése különböző teljesítményű HydroPort mobil párahűtő berendezésekkel az ügyfél igényeihez mérten alakítható, a hűtési intenzitás szabályozható, valamint a gépek mobilitása révén a hűteni kívánt terület bármikor megváltoztatható. Ezen túl a berendezések több fokozatú ventilátorral, valamin swing funkcióval vannak ellátva, így a hűtött levegő iránya és sebessége is szabályozható.

Nyári csúcshőmérsékletek mellett a szendvicspanel csarnokok hatalmas külső hőterhelést gyakorolnak a bent dolgozókra, amihez a belső hőterhelések hozzáadódnak. Törvény írja elő, adott magas belső hőmérsékletek mellett milyen gyakorisággal és milyen hosszú szüneteket szükséges biztosítani a dolgozók számára, amely szünetek természetesen kiesést okoznak a gyártásban. Ezentúl a munkatársak több odafigyeléssel, kevesebb selejttel tudják végezni a munkájukat hűtött környezetben. Egy rendkívül egyszerű és alacsony beruházással és üzemeltetéssel megvalósítható megoldás a HydroPort evaporatív mobil léghűtő berendezések használata, amelyeket a termékeink menüpont alatt megtalálnak a részletes műszaki információkkal együtt.

Bármely párahűtési megoldásunk felkelti érdeklődését, és szeretne esetleg egy próbát tenni valamely termékünkkel, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ingyenes helyszíni felmérést, valamint próbalehetőséget biztosítunk, valamint egyedi ajánlatot készítünk az Ön igényeihez mérten bármely rendszerünkre vagy termékünkre.