Cégünk a német minőségű, széles választékú RO rendszereket forgalmazza. A berendezések prémium minőségű membránnal, valamint komplett vezérléssel, készre szerelt állapotban választhatóak különböző teljesítmény kivitelekben. Vannak kompakt berendezéseink, amelyek gyűjtő tartállyal és nyomásfokozóval együtt vannak szerelve, de vannak normál RO berendezéseink is. Az RO berendezéseink speciális membránház kialakítása miatt az RO membránok működés közben tisztítják magukat, így azok cseréje csupán 5-6 évente szükséges. Termékpalettánkon találhatóak frekvenciaváltóval ellátott RO modulok, melyek villamos-energiafogyasztása-30%-kal alacsonyabb, találhatóak továbbá víztakarékos RO modulok is, melyek vízkihozatali teljestménye elérheti az akár 90%-ot is. Így az általunk kínált RO berendezések alacsony üzemeltetéssel és karbantartási szükséglettel működtethetőek. Termékeink között éppúgy megtalálható a koncentrátum visszakeringetéses, a permeátum keringetéses, az ultraszűrővel ellátott modul, valamint az egy-vagy akár több fokozatú membránszűrő technológia. A normál PVC idomokkal szerelt gépektől a teljesen saválló berendezésekig minden megtalálható a termékpalettánkon.
Az RO rendszereket legtöbbször a direkt porlasztásos párásító rendszereink tápvíz kezelésénél alkalmazzuk.

Ozmózis:
Amennyiben sóoldatot és a vizet elválasztjuk egy részlegesen áteresztő (szemipermeábilis) membránnal, úgy a víz áthalad a membránon és addig hígítja a sóoldatot, amíg az oldott anyag koncentrációja egyenlő mindkét oldalon.

Fordított ozmózis:
Az ozmózis visszafordítható, ha nyomást gyakorlunk a sóoldatra. Ilyenkor tiszta vizet (permeátum) és egy erősen koncentrált sóoldatot állítunk elő. A permeátum – körülbelül 75-80% -a az eredeti nyers víz térfogatának – a vezetőképessége 5-20 mS / cm – és szinte mentes a különböző oldott ásványi anyagoktól és sóktól. Az általunk forgalmazott RO berendezések közül a koncentrátum visszakeveréses RO modulok kihozatali teljesítménye elérheti akár a 90%-ot is, így az ügyfeleink számára értékes vizet takarítunk meg. A koncentrátumban megtalálható az oldott ásványi anyagok és sók 97-99%-a. A koncentrátum körülbelül 25%-os hányada a teljes nyersvíz mennyiségnek és ez a vízmennyiség a lefolyóba távozik a berendezésből.