Oxyma faipari párásító rendszerek

Faipari_parasitas

A faiparban és a bútorgyártásban hatalmas szerepet tölt be az optimális légállapotok biztosítása a gyártás vagy a raktározás számára. A nem megfelelő környezet befolyással van a raktározott alapanyagok és a megmunkálandó anyagok minőségére és állagára. Ha a páratartalom alacsony a fa kiszárad, valamint repedezni kezd, vetemedik. A vetemedés során veszít eredeti méretéből, így a minőségi munkavégzés nem megvalósítható a pontatlan anyagokból.

Magyarország területén az év 65-70%-án alacsony a relatív páratartalom, ami sajnos megnehezíti a faanyagok feldolgozását, kezelését, kimunkálását, összeszerelését.

Rendszereink kiváló megoldást kínálnak a téli időszakban történő páratartalom szabályozásra, valamint a nyári időszakban ugyanazon rendszerrel a belső hőmérséklet csökkentésére is, így a rendszereink rásegítenek a komfort klímák működésére, vagy akár teljes egészében helyettesítik azokat.

Az Oxyma faipari párásító rendszerek híresek a rendkívüli megbízhatóságukról, a gondozásmentes és cseppenésmentes üzemről, az alacsony üzemeltetési költségekről, valamint a szintén rendkívül alacsony karbantartási költségekről.

Néhány pozitívum az Oxyma faipari párásító rendszerek használata mellett:

  • Növekszik a fából készült raktározott alapanyagok, valamint a feldolgozásra kerülő faanyagok minősége, pontossága
  • Kevesebb selejt képződik a munkavégzés során
  • Jobb lesz a kész termék minősége
  • Az optimális munkahelyi környezet miatt, nagyban nő a dolgozók munkavégzési kedve, valamint munkájuk minősége, ezáltal a szabályozott páratartalom és hőmérséklet az egészségükre is pozitív hatást gyakorol

Mérnök munkatársaink készséggel fogadják érdeklődését és az ingyenes helyszíni felméréssel, tanácsadással, valamint egyedi ajánlattal segítenek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a környezeti adottságok és az Ön igényeihez mérten.