Teraszhűtés párahűtéssel

Etterem_kavezo_terasz_parasitas

Az Oxyma magasnyomású vízporlasztásos hűtési rendszerei 27ºC feletti hőségben még közkedveltebbé és látogatottabbá tehetik vendéglőjének, hotelének, kávézójának vagy sörözőjének teraszát, így vendégei komfortosabb környezetben élvezhetik a kitűnő szolgáltatást.

Természetesen ezen professzionális párahűtési rendszerek otthonunk kertjeiben, teraszain is kitűnően alkalmazhatóak nem csak a kertben lévő növények párásítása, hanem a terasz hűtése céljából egyaránt. Vendéglő teraszok esetén a rendszereinknek egyfajta fogyasztásösztönző hatása is jelentkezik, így az üzemeltető a tikkasztó hőségben is megtöltheti kerthelyiségeit, a vendégek a forróság helyett, egy hűtött teraszon tudják élvezni a vendéglátó egység által nyújtott plusz szolgáltatásokat. Az Oxyma párásító rendszerek rozsdamentes anyagból készülnek, így a magasfokú ellenállóságuk és megbízhatóságuk, valamint a cseppenés mentességük is 100%-ig garantált. Az cukrászdák, éttermek, kávézók munkatársai és a vendégek számára egyaránt stressz mentes környezetet biztosít, még közkedveltebbé teszi így a vendéglátó egység teraszát.

Az Oxyma párahűtési rendszerek előnyei:

  • Környezetbarát, gazdaságos működés
  • Kültéren is élvezhető, 5-15Celsius fokos hőmérséklet csökkenés
  • Megköti a port, tisztítja a levegőt, semlegesíti a kellemetlen szagokat
  • Jótékony hatással van az allergiás panaszokkal rendelkezőkre
  • Csökkenti a repülő rovarok (légy, szúnyog, darázs) jelenlétét
  • Professzionális technológia, egyedi gyártású, minőségi alkatrészek
  • Egyszerű telepítés és karbantartás

A hatékony hűtéshez a vonalsoros rendszereinkhez kiegészítőként választhatóak vízporlasztásos ventilátorok, mobil ventilátorok és evaporatív mobil gépek is. A megrendelő igényeit és a helyszíni adottságait figyelembe véve tervezzük és ajánljuk a legmegfelelőbb hűtési rendszert, mely a legnagyobb kánikulában is képes az adott terület hőmérsékletét akár -15°C-al is csökkenteni. A technológia légnedvesítésre is alkalmas, így nem csak hőmérséklet oldalról, de relatív páratartalom szempontjából is komfortos légállapot jellemzőket teremthetünk vele. Környezetbarát technológiánk a hűtés funkció mellett kuriózumként, látványpárásítással, párakapukkal is csalogatóbbá teheti teraszát, és környezetét, így még többen választják majd az Ön szolgáltatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tíz =