Teraszhűtés párahűtéssel

Éttermek, kávézók párásítása

Éttermek, kávézók, magánházak teraszának hűtése

Az Oxyma magasnyomású vízporlasztásos hűtési rendszerei 27ºC feletti hőségben még közkedveltebbé és látogatottabbá tehetik vendéglőjének, hotelének, kávézójának vagy sörözőjének teraszát, így vendégei komfortosabb környezetben élvezhetik a kitűnő szolgáltatást.

Természetesen ezen professzionális párahűtési rendszerek otthonunk kertjeiben, teraszain is kitűnően alkalmazhatóak nem csak a kertben lévő növények párásítása, hanem a terasz hűtése céljából egyaránt. Vendéglő teraszok esetén a rendszereinknek egyfajta fogyasztásösztönző hatása is jelentkezik, így az üzemeltető a tikkasztó hőségben is megtöltheti kerthelyiségeit, a vendégek a forróság helyett, egy hűtött teraszon tudják élvezni a vendéglátó egység által nyújtott plusz szolgáltatásokat. Az Oxyma párásító rendszerek rozsdamentes anyagból készülnek, így a magasfokú ellenállóságuk és megbízhatóságuk, valamint a cseppenés mentességük is 100%-ig garantált. Az cukrászdák, éttermek, kávézók munkatársai és a vendégek számára egyaránt stressz mentes környezetet biztosít, még közkedveltebbé teszi így a vendéglátó egység teraszát.

Az Oxyma párahűtési rendszerek előnyei:

  • Környezetbarát, gazdaságos működés
  • Kültéren is élvezhető, 5-15Celsius fokos hőmérséklet csökkenés
  • Megköti a port, tisztítja a levegőt, semlegesíti a kellemetlen szagokat
  • Jótékony hatással van az allergiás panaszokkal rendelkezőkre
  • Csökkenti a repülő rovarok (légy, szúnyog, darázs) jelenlétét
  • Professzionális technológia, egyedi gyártású, minőségi alkatrészek
  • Egyszerű telepítés és karbantartás

A hatékony hűtéshez a vonalsoros rendszereinkhez kiegészítőként választhatóak vízporlasztásos ventilátorok, mobil ventilátorok és evaporatív mobil gépek is. A megrendelő igényeit és a helyszíni adottságait figyelembe véve tervezzük és ajánljuk a legmegfelelőbb hűtési rendszert, mely a legnagyobb kánikulában is képes az adott terület hőmérsékletét akár -15°C-al is csökkenteni. A technológia légnedvesítésre is alkalmas, így nem csak hőmérséklet oldalról, de relatív páratartalom szempontjából is komfortos légállapot jellemzőket teremthetünk vele. Környezetbarát technológiánk a hűtés funkció mellett kuriózumként, látványpárásítással, párakapukkal is csalogatóbbá teheti teraszát, és környezetét, így még többen választják majd az Ön szolgáltatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük