Éttermek, kávézók kültéri hűtése

Teraszhűtés

A meleg nyári időszakban a vendéglátóipari egységek teraszai rendszerint megtelnek az éttermesek, kávézósok vagy kocsmárosok nagy örömére. Nincs is jobb érzés, mint szeretteinkkel elfogyasztani egy finom ebédet a szabadban, de élményünket merőben befolyásolhatja, ha nem csak a csípőspaprika miatt verejtékezik homlokunk. Az Oxyma vízporlasztásos hűtési rendszerek remek megoldást biztosítanak a 27°C fölötti kültéri hőmérsékletben és szó szerint odavonzzák a kikapcsolódni vágyókat teraszára. Természetesen nem csak vállalkozóknak javasoljuk rendszerünk telepítését, a lakosság otthonaiban található teraszokon, kerthelységekben is ugyanolyan kényelmet biztosít.
A vendéglők teraszain rendszerünk egyfajta fogyasztás-növelő hatással bír, mivel a komfortos hűvös, mégis páradús levegőben szívesebben maradnak még egy italra, vagy desszertre az odalátogatók. Természetesen legalább annyira fontos szempont a vendéglőben dolgozó személyzet kényelme is, mint a vendégeké. Bizonyított tény, ha a munkahelyi légkör nem megfelelő, a dolgozók figyelme csökken, a munkahelyi balesetek száma pedig nő. Az egyébként is sokszor kényelmetlen, vagy túl meleg munkahelyi uniformis viselése tovább ronthatja egy forró napon a felszolgálók figyelmét és senki nem mondhatja, hogy élvezi, ha összecserélik leadott rendelését egy másik asztallal, vagy egyszerűen csak megfeledkeznek róla.
Az Oxyma magasnyomású vízporlasztásos rendszerek rozsdamentes anyagból állnak össze, így hosszú élettartamuk, megbízhatóságuk és strapabírásuk illetve cseppenés-mentességük garantált. A vendéglők, kávézók, cukrászdák vendégei és dolgozói egyformán jólérezhetik magukat egy stresszmentes és komfortos környezetben.

Az Oxyma párásító hűtési rendszerek előnyei:

• Költséghatékony működés
• Akár 5-15°C-os hőmérsékletcsökkenés – kültéren is
• Por és pollen megkötő, így csökkenti az allergiás tüneteket
• Távol tartja a rovarokat
• Környezetbarát megoldás, mely a növényeinek is kedvez
• Semlegesíti a kellemetlen szagokat
• Minden esetben egyedi tervezés minőségi anyagokkal
• Alacsony és egyszerű karbantartás

A még hatékonyabb működés eléréséhez opcionálisan választhatók vízporlasztásos ventilátorok, nagyteljesítményű mobil ventilátorok, illetve adiabatikus hűtés elvén működő mobil párahűtő berendezések is. Az ügyfél helyszíni adottságait és igényeit figyelembe véve tervezzük és javasoljuk rendszereinket, hogy a legnagyobb forróságban is elérjük a kívánt terület hőmérsékletének akár 15°C-os csökkentését. A levegő hőmérséklete mellett innovatív rendszerünk a páratartalom szabályozásában is szerepet vállal a további komfortérzet növelésének érdekében. Nem utolsó sorban ez a környezetbarát megoldás akár látványosságával is odavonzhatja a látogatókat, így nagyobb vendégsereget biztosítva étterme, kocsmája számára.