Magasnyomású szivattyú

A szivattyú aggregátainkat egyedileg tervezzük és rakjuk össze. A motor hűtését és a tengelykapcsolót megerősítjük, így a folyamatos üzem nem okoz nekik gondot. A magasnyomású szivattyú aggregát tartalmazza a komplett szivattyú armatúrát, a pulzáció gátlót, a rezgéscsillapítót, a nyomásmérőt, a manométert, a magasnyomású szivattyút, a motort és a tengelykapcsolót.

Leírás

Komplett szivattyúink tartalmazzák továbbá a szivattyú keretszerkezetét, melyre általában a szivattyú és a rendszer vezérlését – a szekrényben lévő PLC modullal együtt – illeszteni szoktuk.

A triplex kivitelen kívül fontosnak tartjuk, hogy a dugattyú kerámia bevonattal készüljön, a magas kopásállóság érdekében, valamint a szivattyú rozsdamentes fejegységgel legyen szerelve, ami szintén a nagyobb ellenálló képesség miatt elengedhetetlen.

Termékpalettánkon szerepelnek amerikai, német és olasz szivattyú gyártók termékei, melyek a fenti kritériumoknak tökéletesen megfelelnek. Így az ügyfél is választhat a prémium minőségen belül alacsonyabb és magasabb árszintet is, de a mi rendszereink tartós működését csak a fenti kitételeket kielégítő szivattyúkkal tudjuk garantálni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Magasnyomású szivattyú” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük