Ipari klíma alternatíva - Energiatudatos légkondicionálás - Prémium ipari párahűtés

Ipari_párahűtés_párásítás_ipari_klima_alternativa

2018 év elején megkaptuk a megtiszteltetést és a kizárólagosságot az OxyCom Fresh Air BV holland vállalattól, hogy forradalmi termékeiket hazánkban forgalmazhassuk. Természetes légkondicionálás és ipari klíma alternatíva az IntrCooll berendezésünk, amely teljesen egyedülálló a piacon. A prémium minőségű ipari párahűtés technológia lényegében a két körös hűtésen és a szabadalmaztatott alumínium béléstesteken alapul, melyek segítségével a befújt levegő hőmérséklete eléri a 17°C-os értéket (38°C külső hőmérséklet mellett) minimális villamos-energiafogyasztás és  szintén elenyésző vízfelhasználás mellett. 

Az energiatudatos klímatechnika és légkondicionálás Közép-európai terjesztése cégünk legfőbb célkitűzése. Biztosítjuk a dolgozók belső komfort hőmérsékletét a nyári időszakban a forradalmi – a munkáltatóknak is kedvező – alternatív hűtési megoldásainkkal. 
A komfort hűtés jövője az IntrCooll adiabatikus léghűtő berendezéseink alkalmasak a nyári komfort hűtésre, páratartalom szabályozásra és friss levegő pótlásra.

Az OxyVap speciális béléstesttel ellátott berendezések rendelkeznek a német VDI 6022 higiéniai tanúsítással, így a legionella baktérium elleni hatékony védekezés garantált!

Forduljon hozzánk bizalommal, energetikai mérnök munkatársaink készséggel fogadják hívását! Kérjen ingyenes helyszíni felmérést és egyedi ajánlatot!