A töltetes szűrők és adagolók működési elve (NW 32 TE, NW 50 TE, NW 75 TE)

A CINTROPUR töltetes szűrőcsalád tagjai (TE) a háztartás és az ipar területén ott alkalmazhatóak, ahol nincs nagy átáramló vízmennyiség.
A készülékek töltete az eltávolítandó szennyeződés fajtájától, illetve a beadagolandó anyagtól függ. A készülékek alaptípusként aktívszénnel (TE-C), vastalanító töltettel (TE-F), ioncserélő műgyantával(TE-R), és polifoszfát töltettel(TE-P) kerülnek forgalomba.

Kategória:

Leírás

Aktívszén töltet: A vízben található klór származékok, olajszármazékok, íz és szag anyagok eltávolítását szolgálja.
Vastalanító töltet: A vízben található oldott vas és mangán eltávolítását szolgálja, kis vízmennyiségek esetén.

Incserélő töltet: A vízben oldott szennyeződéstől függően anion, illetve kation ioncserélő gyanta töltettel rendelkeznek a berendezések. Kis vízmennyiségek esetén (háztartási használat) speciálisan a szennyező anyag ismeretében alkalmazható.
Polifoszfát töltet: A vízkő kiválásának megakadályozására szolgáló töltet, átfolyó rendszerű berendezések esetén alkalmazható, vízkőmentesítő anyag (NEM VíZLÁGYÍTÓ!).

Yamit Vízkezelő Rendszerek, alapítva 1985-ben, nemzetközileg piacvezető a vízkezelő és vízszűrés piacon. A cég beszállitója az ipari szektornak, a mezőgazdasági cégeknek és közintézeteknek a vizkezelési és vizszűrési megoldásaival.

A kutatási és fejlesztési részlegünkön olyan szakemberek és szakértők dolgoznak, akik együttesen több mint 150 év tapasztalattal rendelkeznek, és folyamatosan keresnek innovatív és költségkímélő megoldásokat e témában.

Tervezünk, fejlesztünk és gyártunk kiemelkedő minőségű vízkezelő és vízszűrő berendezéseket, mindig figyelembe véve a vevői igényeket és kéréseiket. Vevőinkkel hatékony csapatmunkában dolgozunk, hogy megvalósitsuk vevőkörünk üzleti céljait és szükségleteit, műszaki igényeik szerint.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A töltetes szűrők és adagolók működési elve (NW 32 TE, NW 50 TE, NW 75 TE)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük