Fordított ozmózisos vízkezelő rendszerek

Cégünk a német minőségű, széles választékú RO rendszereket forgalmazza. A berendezések prémium minőségű membránnal, valamint komplett vezérléssel, készre szerelt állapotban választhatóak különböző teljesítmény kivitelekben. Az RO rendszereket legtöbbször a direkt porlasztásos párásító rendszereink tápvíz kezelésénél alkalmazzuk.

Kategória:

Leírás

Ozmózis:

Amennyiben sóoldatot és a vizet elválasztjuk egy részlegesen áteresztő (szemipermeábilis) membránnal, úgy a víz áthalad a membránon és addig hígítja a sóoldatot, amíg az oldott anyag koncentrációja egyenlő mindkét oldalon.

Fordított ozmózis:

Az ozmózis visszafordítható, ha nyomást gyakorlunk a sóoldatra. Ilyenkor tiszta vizet (permeátum) és egy erősen koncentrált sóoldatot állítunk elő. A permeátum – körülbelül 75% -a az eredeti nyers víz térfogatának – a vezetőképessége 5-20 mS / cm – és szinte mentes a különböző oldott ásványi anyagoktól és sóktól. A koncentrátumban megtalálható az oldott ásványi anyagok és sók 97-99%-a. A koncentrátum körülbelül 25%-os hányada a teljes nyersvíz mennyiségnek és ez a vízmennyiség a lefolyóba távozik a berendezésből.

Az általunk forgalmazott német minőségű különböző teljesítmény méretekben kínálja a fordított ozmózisos vízkezelő rendszereket minden alkalmazáshoz. A gyártó-független, széles választékú membrán tartomány mellett a legmodernebb vezérlő technológia lehetővé teszi változatos, különösen víz- és energiatakarékos megoldásokat, amelyek előállítják a rendkívül alacsony vezetőképességű technológiai vizet. Előkezelés (szűrés, lágyítás, adagolás) is választható, amely függ a rendelkezésre álló nyersvíz és a permeátum minőségétől. Rendszereinket a komplett armatúrával, vezérléssel, összeszerelt kivitelben szállítjuk

Egyedi ajánlatkérés esetén szívesen segítnünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást, valamint a legjobb elrendezési lehetőséget.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fordított ozmózisos vízkezelő rendszerek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük