Nyomdaipari párásítás, a belső relatív páratartalom szabályozása

Paratartalom_szabalyozas_ipari_parasitas

Belső relatív páratartalom szabályozás nyomdaipari területen a HydroPort mobil párásító gépekkel.

A HydroPort mobil párásító gépeink tökéletesen alkalmazhatóak ipari- és nyomdaipari területeken is a beltéri relatív páratartalom szabályozására. A gépekben lévő méhsejt alapú béléstesten keringetjük át a vizet, és a gépben lévő ventilátorral átszívjuk a béléstesten a belső levegőt. Ennek hatására a nagy mennyiségű levegő nagy felületen érintkezik a vízzel, így a belső relatív páratartalom azonnal növekedni kezd. A berendezések látható vizet nem bocsátanak ki, a párolgás a gépen belül történik, így az elpárolgott víz után sem keletkeznek sólerakódások a térben. 

A belső relatív páratartalom szabályozása rendkívül fontos faipari, nyomdaipari, üvegipari és papíripari területeken egyaránt. A HydroPort mobil párásító gépeink segítségével minden más technológiához képest rendkívül kedvező beruházással és üzemeltetéssel megvalósítható az ipari helyiségek páratartalom szabályozása.

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést és egyedi árajánlatot!

Felhasználási területek - Páratartalom szabályozás

Napjainkban egyre gyakrabban kerül előtérbe páratartalom szabályozás elsősorban a száraz levegő okozta problémák miatt. A szabályozott páratartalmú levegő nemcsak a különféle ipari gyártástechnológiák során elengedhetetlen, de napjainkban egyre inkább az épületgépészeti komfort egyik elengedhetetlen alkotóeleme. A HydroFlow ipari párásító rendszerekkel a páratartalom szabályozás megvalósítható éppúgy bármely ipari területen, irodahelyiségekben és légcsatornában egyaránt. Kérjen ingyenes helyszíni felmérést és egyedi ajánlatot, épületgépész mérnök munkatársaink készséggel fogadják hívását és állnak rendelkezésére.
Nyomda_ipari_parasitas_papir_ipari_parasitas
Faipari_parasitas
Mikroelektronika_parasitas_esd_vedelem_ipari_parasitas
Zoldsegek_gyumolcsok_parasitasa
Betongyartas_parasitas
Boros_pince_parasitas
Irodahaz_parasitas
Textilipari_parasitas_ipari_parasitas_textil
Banyak_pormegkotese
Hulladektelepek_pormegkotes_szagmegkotes
Gombatelep_parasitas
Kerteszet_parasitas

Egyedi ajánlatkérés párásító rendszerre

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal! Kérjen ingyenes helyszíni felmérést vagy egyedi ajánlatot párásításra! Energetikai mérnök munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.