Magasnyomású direkt porlasztásos ipari párásítás technológia

Magasnyomasu_direkt_parasitas

Ipari párásítás egy szerelő csarnokban

A 2016 őszén átadott projektünket szintén egy mikroelektronikai szerelő üzemben adtuk át. Fontos követelmény volt a cseppenés –és a dugulás mentesség. Nehezítő körülményként jelentkezett a tervezésnél, hogy a csarnokon belül elhatárolt résznek nincs teteje, így a rendszert túl kellett méreteznünk. A tervezésnél a 150 micronos Oxyma fúvókákat választottuk, valamint a megfelelő lefedettség érdekében centrifugális „UFO” ventilátorokkal láttuk el a porlasztó csúcsokat. A telepítést nagyban megnehezítette, hogy a területre beköltözött a gyártás, így csak létráról tudtuk telepíteni a teljes rendszert. Tekintve, hogy a területnek nem volt teteje az „UFO” ventilátorok és a tömlők rögzítése céljából egy egyedi horganyzott acél tartószerkezetet építettünk ki, természetesen ezt is létráról. A képeken látszik a feladat nehézsége, de kitartó és professzionális kollégáink nem riadtak meg a feladattól és sikeresen installálták a párásító rendszerünket.

Ezen ügyfelünk párhuzamosan más cég által telepített párásító rendszert is üzemeltet. Az üzemeltetési tapasztalatok alapján a másik területen lévő rendszerben egy párásító szezon alatt 2x volt szükség az összes fúvóka szűrőbetét cseréjére (1000 db), valamint legalább 100-150 alkalommal jelentettek be csepegést, így azon fúvókákat is cserélni kellett.

Az általunk telepített Oxyma párásító rendszer üzemeltetése során nem volt szükség egyetlen szűrőbetét és egyetlen fúvóka cseréjére sem. Az ügyfelünk külön kiemelte, hogy a rendszer nem csöpög, valamint az alatta dolgozók nem veszik észre a működését. Elmondta továbbá, hogy a saját karbantartóik azt sem tudják, hogy ott van a rendszer, hiszen még sosem volt vele probléma.

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést vagy egyedi ajánlatot! Munkatársaink készséggel fogadják hívását.