Oxyma ipari párásítás rendszerek vízkezelése

Ipari_parasitas_vizkezeles

Az Oxyma ipari párásítás rendszerek vízelőkészítő egységének megfelelő tervezése és kivitelezése elengedhetetlenül fontos a mindegyik ipari párásítás rendszerünknél.

Egyedülállónak számítunk a piacon abban, hogy ipari párásítás rendszereink vízkezelő egységét is mi magunk tervezzük, építjük meg. 

A tervezésnél különös figyelmet fordítunk az ipari párásítás rendszerek megfelelő működéséhez szükséges kémiai és biológiai vízminőség előállítására.

Kizárólag magas minőségű és általunk forgalmazott vízkezeléssel kapcsolatos termékeket építünk be. A Cintropur szűrőink és az Oxyma tartályaink magas minőségű rendszerelemek, melyek megkönnyítik a rendszer karbantartását és gondoskodnak a higiénikus és biztonságos üzemről. Az általunk összeépített vízlágyítók, aktívszén töltetes szűrők és RO berendezéseket elősegítik ipari párásítás rendszereink cseppmentes működését és biztonságos üzemét.

Az ipari párásítás rendszereink vezérlése kommunikál a teljes vízkezelő rendszerrel, így az egész rendszert egyben kezeli és figyeli a vízkezelés megfelelő működését is. Folyamatosan figyeli a nyomásértékeket, a sólé szintet, a tiszta víz szintjét, valamint a szivattyúk működését. Hiba vagy karbantartás szükséglet esetén azonnal jelez a felhasználónak, így biztosítja a folyamatos üzemet.

A vízkezelő rendszeren szükséges karbantartások elvégzését a jelzést követően saját szerviz technikusaink végzik, így folyamatosan gondoskodunk az ipari párásítás rendszereink hosszútávú és megbízható működéséről.

A nyári időszakban az ipari párásítás kezelt vize igény esetén felhasználható más rendszerek ellátására is, így akár minimális költségből is kiépíthető az adiabatikus előhűtés a léghűtéses kondenzátorok energiahatékonyság növelése érdekében.

Kérjen egyedi ajánlatot az Ön komplex Oxyma ipari párásítás és vízkezelés rendszerére is! Munkatársaink készséggel fogadják hívását.