Ipari mobil klíma gépek, mobil hűtés, párahűtés

HydroPort ipari mobil klíma -és párásító gépek csarnokok munkaállomásainak hűtésére.

HydroPort ipari mobil léghűtő berendezéseinket számos partnerünk alkalmazza a nyári időszakban a munkaállomások helyi hűtésére. Ugyanazon gépek a téli időszakban kitűnően alkalmasak a belső relatív páratartalom szabályozására.

HydroPort_evaporativ_ipari_mobil_klima_es_parasito_berendezesek_mukodesi_abra

A HydroPort evaporatív elven működő ipari mobil klíma gépeink vizet használnak a hűtésre és a párásításra.

A mobil léghűtő gépek alja egy víztartály, amelyből egy keringető szivattyú feljuttatja a vizet a csepegtető tálcára és folyamatosan nedvesen tart egy nedvesítő tömböt, a béléstestet.

A víz párolgása állandó entalpia mentén hűti a levegőt, így az energiatartalom azonos marad, a magas hőmérsékletből egy alacsonyabb hőmérsékletű levegőt állítunk elő, melynek abszolút nedvességtartalma magasabb, így a páratartalom is szabályozható a gépek segítségével.

A HydroPort ipari mobil klíma gépek számos extrával kérhetőek, mint pl. az automatikus vízürítés, a páratartalom szabályozó elektronika és a spec. OxyVap alumínium lamellás béléstest. Gépeinkből téli és nyári szezonban is nagy mennyiségű raktárkészletet tartunk, így akár azonnali megoldást kínálunk ügyfeleink problémájára, legyen szó magas belső hőmérsékletről, vagy túlságosan száraz belső levegőről.

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést és kérjen egyedi ajánlatot! Munkatársaink készséggel fogadják hívását!