Levegő minőség javítás egy CNC üzemben adiabatikus hűtéssel és szellőztetéssel

ipari_adiabatikus_hutes_evaporativ_hutes

Ipari adiabatikus hűtés rendszert építettünk egy CNC üzemben. Az egykörös evaporatív hűtés segítségével a befújt levegő hőmérséklete -8-12°C-kal alacsonyabb, mint a környezeti levegő hőmérséklet. 

 

Az adiabatikus hűtés során nagy mennyiségű friss levegőt juttatunk be a csarnokba, így a belső szennyezett levegőt természetes úton kiszorítjuk, mesterséges úton pedig elszívjuk a csarnokból.

Az evaporatív hűtés az emberek belső komfortját javítja a belső effektív hőmérséklet csökkenés miatt, ami a munkáltató javára szolgál, hiszen kevesebb szünetet kell adni a dolgozóknak.

 

Ezen túl az evaporatív hűtés esetén a friss levegő befújás miatt csökken a belső levegő szálló por koncentrációja, megszűnik az emulziógőz jelenség és nagyban tisztul a belső levegő.

 

A HydroBase Axial egykörös adiabatikus léghűtő gépünk könnyű, műanyag háza miatt könnyen telepíthető és nem jelent nagy terhelést sem tetőre történő rögzítéskor, sem pedig oldalfali elhelyezés esetén.

A HydroBase Axial evaporatív léghűtő berendezésünk gyári vezérlő elektronikája manuális és automatikus üzemmódban is használható és akár a hőmérséklet, akár a páratartalomra történő szabályozás is megvalósítható segítségével. 

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést és egyedi ajánlatot! Munkatársaink készséggel fogadják hívását!