Csarnokok fókuszált hűtése munkaállomásonként

Csarnokok helyi hűtése

Az ipari csarnokok jellemzően nagy légtérrel rendelkeznek, melyek a nyári melegek és a nem megfelelően kialakított szellőztetés miatt könnyen átforrósodnak. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon szükséges-e a csarnok teljes légterét hűteni? A hagyományos légkondicionáló rendszerek rengeteg energiát fogyasztanak és hűtési kapacitásukkal általában nem képesek elérni a kívánt hőfokot. Mivel a munkavégzés jellemzően adott munkaállomásokra koncentrálódik ezekben az épületekben, gazdaságos megoldás a helyi hűtés.
Természetesen az összes gyártócég arra törekszik, hogy dolgozói termelékenyen dolgozzanak, aminek egyik legfőbb hozzávalója az optimális légkör kialakítása. Ennek egyik legköltséghatékonyabb megoldása a HydroPort mobil párahűtő rendszer kialakítása, melynek segítségével az adott munkaállomás hűtését tudják elérni károsanyag-kibocsátás nélkül, energiatakarékosan.

A HydroPort párahűtő rendszer néhány előnye és főbb tulajdonságai:
• A munkavégzők kényelmére szabható hőfok és páratartalom az adott munkaállomáson
• Tervezési-, engedélyeztetési-díjtól mentes, telepítése nem igényel nagy ráfordítást
• Rendkívül energia- és költséghatékony üzemeltetés a csekély víz- és áramfogyasztás miatt
• A berendezések üzemeltetése nem igényel szaktudást, vagy állandó felügyeletet
• Kerekeinek köszönhetően egyszerűen átmozgatható másik munkaállomásra

Több tanulmány bizonyítja, hogy a megfelelően kezelt légkörben dolgozó munkások teljesítménye és munkakedve fokozódik, a munkahelyi balesetek és betegszabadságok száma pedig csökken. A HydroPort mobil párahűtő berendezések alacsony ára mellett, fenntartásuk és üzemeltetésük csekély költségeinek ellenére a munkaállomásokon akár 8-12°C-kal alacsonyabb hőmérsékletet is képes elérni. Mivel gépeink vizes hűtéssel működnek, természetes úton megkötik a csarnok használt levegőjében szálló port és pollent, ezzel hozzájárulva a dolgozók élhetőbb munkakörülményeihez és csökkentve az allergiás tüneteket.
Keressen minket minél hamarabb, hogy energetikai mérnökeink ingyenes helyszíni felmérését követően tájékozódhasson a HydroPort evaporatív helyi hűtési lehetőségekről gyártóegységében, műhelyében és mihamarabb kialakíthasson dolgozói számára egy élhetőbb munkahelyet.