Speciális alumínium béléstestek

Kategória:

Leírás

Speciális Oxyma – OxyVap aluminium béléstestek.

A fonott lamellás alumínium béléstest kialakítása elősegíti az öntisztító mechanizmust, valamint a magasabb párolgási hatékonyságot. Normál cellulóz béléstestek esetén a hatékonyság körülbelül 80%, míg hosszabb távon a lerakódások következtében ez a valóságban elérheti az akár 60-70%-os értéket is. Valamint a hagyományos evaporatív béléstestek működése nem 100-ig higiénikus.

A szabadalmaztatott, forradalmi OxyVap technológia speciális kialakítása és ezüst-polimer vízmegtartó bevonata miatt magasabb, mint 95% hatásfokkal működtethető, így a hőmérséklet csökkenés elérheti az akár -15°C-os értéket is. A moduláris elemek egyszerűen egymásra és egymás mellé sorolhatóak, így könnyedén alkalmazhatóak bármilyen méretű evaporatív léghűtő berendezésekben, mobil léghűtő gépekben, evaporatív hűtőfalas rendszerekben, valamint evaporatív kondenzátor párahűtés rendszerekben.

Az OxyVap egyedülállóként rendelkezik VDI 6022 német higiéniai tanúsítással, így a legionella baktérium elleni hatékony védekezés 100%-ig garantált használatukkal.

Aluminium_evaporativ_belestest

Az OxyVap forradalmi, szabadalmaztatott adiabatikus média felhasználási területei:

 • Adiabatikus hűtőfal / Evaporatív hűtőfal alkalmazások
  A cellulóz és pvc béléstesteknél hatékonyabban és higiénikusabban működtethető hűtőfalas alkalmazások. 
 • Folyadékhűtők léghűtéses kondenzátorainak előhűtése
  Az OxyVap béléstestek moduláris elemekből egymás mellé és egymás felé sorolhatóak, így bármilyen tetszőleges méretű folyadékhűtő léghűtéses kondenzátor egysége előhűthető a technológiával.
 • Levegő / víz hőcserélő előhűtése
  Az OxyVap béléstestek légcsatornába integrálhatóak, így a külső környezeti levegő előhűthető segítségükkel, amely megoldás hatékonyabbá teszi a levegő/víz hőcserélők működését.
 • Meglévő adiabatikus léghűtő gépekben a hagyományos cellulóz béléstestek kiváltása
  Meglévő adiabatikus léghűtő vagy evaporatív léghűtő berendezések hagyományos cellulóz béléstesteit kiváltva hatékonyabbá és higiénikusabbá teszi a működést.
 • Légcsatornába integrált párásító rendszer cseppleválasztó
  Az OxyVap béléstestek higiénikus működése és rendkívül jó vízmegtartó képessége lehetővé teszi a légcsatornába integrált párásító rendszerek cseppleválasztó funkcióját.

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést és egyedi ajánlatot OxyVap egyedi alumínium béléstest termékeinkre.