Evaporatív és adiabatikus hűtés rendszerek, valamint ipari párásítás rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása

Tervezés

Tervezünk:

Épületgépész és épületenergetikai mérnök munkatársaink az Ön igényeihez és az épület paramétereihez mérten kialakítják a legmegfelelőbb és leggazdaságosabb evaporatív hűtési rendszereket, melyek mind beruházásban, mind üzemeltetésben a legkedvezőbbek ügyfeleinknek.

Ipari párásítás rendszereink mindenfajta termikus párásító rendszerrel ellentétben beruházásban is és üzemeltetésben is rendkívül alacsony költségekkel megvalósítható. Ipari párásító rendszereinkről maximálisan elmondható, hogy cseppenés –és gondozásmentesen üzemelnek.

Rendszereinkről elmondható, hogy jelentős figyelmet fordítunk a víz kezelésére, amely nem csak az adiabatikus hűtési, hanem párásító rendszereink alapvető működési feltétele. A megfelelő vízminőség segít, hogy rendszereink biztonságosan, gondozásmentesen és higiénikusan üzemeljenek.

A 15 éves tervezési tapasztalatok alapján biztosan sikerül Önnek is megtalálnunk a legmegfelelőbb megoldást!

 

Kivitelezünk:

Evaporatív és adiabatikus hűtési rendszerek esetén vállaljuk a tervek alapján történő pontos műszaki kivitelezést is. Szakértő kollégáink és technikusaink hozzáértésével rögzítjük az evaporatív léghűtő berendezéseket tetőre vagy falra egyaránt. A gépekhez nem csak textil, hanem spirál korcolt légcsatorna rendszereket is építünk, amelyek a befújt hűvös levegőt a megfelelő irányban és megfelelő légsebességgel a hűteni kívánt területre juttatják.

A direkt porlasztásos párásító rendszereink esetén is különösen figyelünk különböző telepítési fázisok megfelelő műszaki színvonalára. Párásító rendszereink megfelelő működéséhez elengedhetetlen a precíz kivitelezés, valamint a professzionális rögzítés, amely hozzájárul a problémamentes működéshez.

Tápvíz kezelő egységeinket minden esetben vízszerelő munkatársaink hozzáértésével szereljük össze, így biztosítjuk a megfelelő tömítettséget és a későbbi problémamentes működést. Evaporatív rendszereink és ezek légcsatorna kialakítását gépész technikusaink precíz szerelésével állítjuk össze. Szakembereink között vannak lakatosok és ácsok, akik nem csak az evaporatív léghűtők telepítése során mozognak könnyedén a tetőn vagy nagyobb magasságokban, hanem végzettségükből fakadóan könnyedén hegesztenek tartó szerkezeteket a léghűtőkhöz és hajlítanak a fúvókákhoz is egyaránt. Ezen kívül a faláttöréseket és a tető áttöréseket is szakszerűen és vízmentesen visszajavítjuk. Villanyszerelő és PLC programozó kollégáink könnyedén megvalósítják a rendszereink vezérlését és villamos bekötését. Szakembereink rendelkeznek továbbá emelőgép kezelő szakképesítéssel, így könnyedén dolgozunk nagyobb magasságokban is, mely munkákhoz gépet is biztosítunk.

Egyszerre akár 50 embert is tudunk mozgósítani, így több nagyobb projekt kivitelezését is meg tudjuk valósítani.

 

Karbantartunk:

Az általunk tervezett és kivitelezett hűtési és párásító rendszerek karbantartását minden esetben szakképzett kollégáink végzik, így gondoskodunk a folyamatos problémamentes működésről és a váratlan hibajelenségek megelőzéséről.

Vállaljuk továbbá nem általunk tervezett rendszerek újraépítését és későbbi karbantartását is, hogy a beavatkozás után működésük az ügyfelek igényeihez mérten megfeleljen az elvárásoknak.

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést és kérjen egyedi ajánlatot!

Energetikai mérnök munkatársaink készséggel fogadják hívását!