Újratervezés – rekonstrukció – újraépítés és későbbi karbantartás

Levego_viz_hocserlo_elohutes

Evaporatív hűtés rendszerek átépítése:

Cégünk vállalja meglévő nem megfelelően működő evaporatív hűtési rendszerek újratervezését és újraépítését az ügyfeleink igényeihez mérten. Magyarországi viszonylatban többször tapasztaltuk, hogy a megépített adiabatikus vagy evaporatív léghűtési rendszereknél tervezési hibák állnak fenn. Ez nem csak a befúvási kialakításokra (a túl magas légsebességre) vagy az alulméretezésre vonatkozik, hanem legtöbb esetben észleljük a vízkezelés teljes hiányát.
Az evaporatív hűtési rendszerek biztonságos működéséhez elengedhetetlen a megfelelően szűrt, lágyított víz, valamint ezen nyitott rendszereknél rendkívül fontos a biológiai fertőtlenítés. A biológiailag kezeletlen víz poshadást, kellemetlen szagokat és megbetegedéseket okozhat.
Lásd: Legionella baktérium – legionárius betegség
A rendszerek átépítését követően vállaljuk a rendszerek időszakos karbantartását is, hogy ügyfeleink rendszerei az idők végezetéig biztonságosan, higiénikusan és problémamentesen működhessenek.

Párásítás és vízkezleő újratervezése

Ipari párásítás rendszerek átépítése:

Direkt porlasztásos ipari párásítás rendszerek esetén többször is előfordult már, hogy nem megfelelően tervezett és megépített, gyenge minőségű párásítás rendszereket rekonstruáltunk. A beavatkozás előtt gyakran tapasztalták a csepegést, a fúvókák dugulását és folyását, helyenként a tömlők repedését valamint vezérlésbeli problémákat.
Bátran állíthatjuk, hogy minden problémára 100%-os megoldást szolgáltatunk. Átépített rendszereinknél külön figyelmet fordítunk a megfelelően kezelt vízre, hisz a vízminőség a lelke ezen rendszereknek. A megfelelően kezelt vízhez mérten csakis professzionális, ellenálló és kopásálló anyagokat építünk be, amelyek ellenállnak a kezelt víznek is. Speciális fúvókáink a rendszerek szívét képzik, használatukkal és a rendszer megfelelő átépítésével megszűnik a csepegés, nincs többé dugulás és folyás, nincsenek vezérlésbeli problémák, hiszen csakis magas minőségű anyagokkal dolgozunk. Az átépítést követően a megfelelő működés fenntartásáért a párásító rendszerek karbantartását is vállaljuk, így gondoskodunk a későbbi gondozásmentes, higiénikus és cseppenésmentes működésért.

  • Újratervezzük, hogy jól működjön,
  • Átépítjük, hogy problémamentesen üzemeljen,
  • Kiegészítjük, hogy megfelelő vizet kapjon
  • Karbantartjuk, hogy jó maradjon

A részletekért keresse munkatársainkat és kérjen helyszíni felmérést vagy egyedi ajánlatot!